Byggefirmaer og håndværkere

Holdbart samarbejde

Vi vil gerne samarbejde og det kan blive til glæde for både dig, bygherre og os. Vores viden og erfaringer sammen med vores topmoderne og effektive indblæsningsudstyr monteret på lastbil, gør at vi har en god logistik omkring isoleringsmaterialerne. Dette er med til, at vi kan udføre meget store opgaver hurtigt og professionelt til meget fordelagtige priser, hvor manuel udlægning af isolering ikke længere er rentabelt.

Erfaring

Med baggrund og uddannelse i byggebranchen herunder bla opførelse af nye bygninger, renoveringer og senere med speciale i indblæsning af isolering, har vi stor erfaring med og viden om bygningskonstruktioner. Dette gør at vi snakker samme sprog når I henvender jer til Flex-isolering ApS.

Kvalitet

Vi har tæt samarbejde med nogle af europas førerende producenter af isolering, hvad enten det er traditionel mineraluldsisolering eller alternative isoleringsprodukter til indblæsning. Dette er jeres garanti for at de produkter som vi anvender er testet, afprøvet og godkendt til det danske miljø. Vi er årligt på kursus i brugen af disse produkter, med tilhørende undervisning i eksisterende og ny viden omkring brugen af disse materialer til indblæsning. Vi lægger stor vægt på at være opdateret med den nyeste viden og know how. Derfor deltager vi årligt i kompetencegivende kurser i brugen af de produkter vi tilbyder, med tilhørende undervisning i eksisterende og ny viden omkring brugen af indblæsningsmaterialerne

Valg af materiale

Vi er ikke bundet til et bestemt produkt men rådgiver gerne omkring valg af materiale.

Kontakt os

Ring eller skriv til os næste gang i har en opgave som kræver indblæsning af isolering. Vi er til at snakke med og rådgiver selvfølgelig helt uforpligtende.

 

Seneste nyheder
Samarbejdspartner