Hvorfor os

Fordi…

Vi er specialister i indblæsning af isoleringsgranulater. Det betyder at vi har erfaringen, den faglige baggrund, opdateret viden samt en god logistik omkring vores arbejde. Derfor kan vi tilbyde fleksible og professionelle isoleringsløsninger til enhver opgave.

Vi er uddannede håndværkere og har mange års erfaring inden for byggebranchen, derved har vi et stort kendskab til bygningers konstruktioner og hvilken isolering der egner sig bedst til netop jeres bygning. Med vores topmoderne og kraftige indblæsningsudstyr monteret på lastbil , er vi i stand til at løse selv de mest krævende opgaver.

Vi er ikke bundet til en bestemt leverandør eller et bestemt isoleringsmateriale. Derfor er vores rådgivning uvildig og og kun farvet af faglig viden og erfaringer. Det betyder at vi i tæt dialog med jer kan tilbyde det isoleringsmateriale, der er mest fordelagtig i forhold til den givne opgave.

Hvad enten vi samarbejder med erhvervsvirksomheder, en kommune, et boligselskab eller en privat husejer, vil opgaven blive løst i tæt dialog. Derfor indledes ethvert samarbejde oftes med en besigtigelse og grundig gennemgang af projektet. Når vores løsningsforslag er på plads drøfter og afstemmer vi det med jeres behov og synspunkter, og derefter fremlægger vi vores endelig tilbud og tidsplan for jer.

Velkommen som kunde hos Flex-isolering.    

Seneste nyheder
Samarbejdspartner