Private husejere

Isolering af dit hus kan blive din bedste investering nogensinde!

dover en besparelse på varmeregningen, vil du også opleve en række andre fordele. En grundig efterisolering fjerner kuldebroer og træk og reducerer støjgener. Sagt med andre ord, dit hus bliver behageligere og hyggeligere at bo i. At du samtidigt yder dit bidrag til vores bestræbelser på at reducere CO2 udslippet mest muligt, gør det kun endnu mere behageligt at bebo huset.

Langsigtede fordele Men der er også langsigtede fordele ved at investere i efterisolering. Når du en dag beslutter dig til at sælge huset, skal dit hus energimærkes. Det vil sige at der hæftes et bogstav på din ejendom, først og fremmest ud fra bygningens energiforbrug. Vi har alle vænnet os til en helt identisk energimærkning når vi køber hårde hvidevarer, og vi har alle oplevet at de A klassificerede produkter koster mere end produkter med lavere klassifikation. Sådan vil det også være på fremtidens boligmarked, blot i en meget større skala. Jo bedre energimærke, jo højere værdi og jo mere attraktiv bliver din bolig . Øget energikrav til husene

Økonomisk gevinst Den økonomiske gevinst afhænger af hvor og hvor meget du vælger at isolere. Der vil under alle omstændigheder være en kort tilbagebetalingstid og samtidig vil boligens værdi øges. Mange undersøgelser har vist at efterisolering på loftet giver en stor varmebesparelse med kort tilbagebetalingstid. Har vi at gøre med et lettilgængeligt loft, vil det typisk være meget enkelt at isolere op til de anbefalede tykkelser ved hjælp af indblæsning. Uisolerede hulmure står ofte for det næststørste varmetab. Den bedste og billigste måde at afhjælpe varmetabet på er ved at indblæse isoleringen. Tilbagebetalingstiden på en hulmursisolering er yderst fornuftig.

Valg af materiale  Vi anvender forskellige isoleringsmaterialer, både traditionelle glasulds granulater fra Isover og de alternative materialer papiruld og træfibre. Valg af isoleringsmateriale er både en ren faglig vurdering og en holdningssag. Når vi har gennemgået din ejendom vil vi anbefale den bedste isolering til jeres bolig.

Kontakt os! Sammen vil vi afgøre hvor, hvor meget og med hvilke isoleringsmaterialer vi kan skabe et godt indeklima i dit hjem og en væsentlig reduktion af din varmeregning.

Seneste nyheder
Samarbejdspartner